Een paar jaar geleden geleden alweer kwam een klant langs met een stapeltje fat quarters waar zij iets bij zocht. Ik had zelden zulke mooie stoffen gezien. Verfijnde tekeningen, schitterende kleuren en toch heel modern. Zo kwam ik in aanraking met de stoffen van Anna Maria Horner, waarvan ik er inmiddels meer en meer zelf van in de winkel heb. Van Anna Maria en van ontwerpers met wie zij samenwerkt, in Anna Maria’s Conservatory. Dit najaar verwacht ik weer een aantal nieuwe collecties.

In het weekend van 17 en 18 augustus was Anna maria Horner te gast voor enkele trunkshows en workshops bij Margreet Otto in Woerden. Op een zondagochtend heb ik de trunkshow bijgewoond en net als toen ik kennismaakte met haar stoffen was ik onder de indruk van deze innemende, humoristische en creatieve vrouw. Een topontwerpster. Kennis maken met haar werk? Ga naar het foto-album op mijn Facebook pagina. 

anna maria horner