JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

STIDOC 2020

Het duurt nog een jaar, maar zet het toch vast in uw agenda, want dit evenement vindt maar een keer in de vijf jaar plaats: het STIDOC Textielfestival, 13,14,15 en 16 mei 2020 in Leiden. Tegen die tijd zult u er meer over horen, maar reserveer het vast in uw agenda, zodat u het niet hoeft te missen. Tip: U kunt zich op de website van het Textielplatform aanmelden op de inspirerende STIDOC nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van allerlei niet te missen textielevenementen overal in het land.

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

Open Dag Hilversum Quiltkompas

Open Dagen Quiltkompas

Door het succes van de Open Dag wordt het dit keer een Open Weekend op 28 en 29 september in Hilversum. Twee dagen lang bent u van 10-16 uur harte welkom om een kijkje achter de schermen van de webwinkel te nemen. Speciale gast is Corinne Zambeek-Van Hasselt. Corinne zal dagelijks om 11 uur en om 14 uur haar quilts laten zien en er over vertellen. Lees meer in het blog.

OCTOBER

NOVEMBER

Den Bosch

Op het Textiel Plus Festival (voorheen Handwerk en Quiltdagen) vind je van 14 t/m 16 november alles op gebied van textiel en handwerk! Meer dan 100 standhouders verkopen er de mooiste materialen voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode. Het inspirerende onderdeel Arts & Crafts maakt het aanbod compleet met een grote variëteit aan handgemaakte, handgeverfde en ambachtelijk vervaardigde materialen, kleding, sieraden, accessoires en kunst.

DECEMBER