JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

STIDOC 2020

Het duurt nog een jaar, maar zet het toch vast in uw agenda, want dit evenement vindt maar een keer in de vijf jaar plaats: het STIDOC Textielfestival, 13,14,15 en 16 mei 2020 in Leiden. Tegen die tijd zult u er meer over horen, maar reserveer het vast in uw agenda, zodat u het niet hoeft te missen. Tip: U kunt zich op de website van het Textielplatform aanmelden op de inspirerende STIDOC nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van allerlei niet te missen textielevenementen overal in het land.

JUNI

JULI

Hoorn

Ook op de bekende Weversmarkt, jaarlijks in het centrum van Hoorn, woensdag 10 juli, 10-17 uur, zijn we er weer bij. De markt is vanaf het station in een paar minuten lopen te bereiken.

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OCTOBER

NOVEMBER

Den Bosch

Op het Textiel Plus Festival (voorheen Handwerk en Quiltdagen) vind je van 14 t/m 16 november alles op gebied van textiel en handwerk! Meer dan 100 standhouders verkopen er de mooiste materialen voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode. Het inspirerende onderdeel Arts & Crafts maakt het aanbod compleet met een grote variëteit aan handgemaakte, handgeverfde en ambachtelijk vervaardigde materialen, kleding, sieraden, accessoires en kunst.

DECEMBER