2020

JULI

Weversmarkt Hoorn

Weversmarkt in Hoorn

Eveneens uitgesteld: de Weversmarkt in Hoorn.  Met meer dan 180 kramen de grootste markt in Nederland in het hartje van Hoorn voor alles wat met een draadje te maken heeft. Houd hun facebookpagina in de gaten.

AUGUSTUS

quiltersgilde algemene tentoonstelling

Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde

Ook de Algemene Tentoonstelling van het quiltersgilde van 26 t/m 29 augustus is vanwege het Coronavirus afgelast. Blijf op de hoogte via de site van het quiltersgilde.

SEPTEMBER

OKTOBER

Patchwork quilt beurs rijkswijk quiltstof

Patchwork en quiltdagen Rijswijk

De Patchwork en Quiltdagen  in Rijswijk zijn verplaatst naar 2, 3, en 4 oktober. Met dit jaar een Grunge-expositie en tal van andere activiteiten in het kader van het Grunge-jaar. Kijk regelmatig op mijn facebookpagina of blog voor updates.

NOVEMBER

textielplus den bosch 2020

Textielplus in Den Bosch

Van 12 t/m 14 november 2020 vind je in de Brabanthallen Den Bosch alles op gebied van textiel en handwerk.

DECEMBER

2021

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

STIDOC 

Dit evenement vindt maar een keer in de vijf jaar plaats: het STIDOC Textielfestival, en alleen al om die reden was het jammer dat het in 2020 niet door gaat zoals gepland. Maar ook hier stond het Corona-virus een mooi festival in de weg. Het is verplaatst naar 2021. Tegen die tijd zult u er meer over horen. Tip: U kunt zich op de website van het Textielplatform aanmelden op de inspirerende STIDOC nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van allerlei niet te missen textielevenementen overal in het land.

JUNI

quilt festival Groningen warffum

Warffum

11, 12 en 13 juni - maar dan helaas pas wel in 2021 - in Noord Groningen het jaarlijkse quiltfestival.

JULI