2020

JANUARI

FEBRUARI

Handwerkbeurs zwolle quilt stof

Handwerkbeurs in Zwolle

De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Van donderdag 13 t/m zondag 16 februari 2020 vindt de beurs plaats in de IJsselhallen Zwolle.

MAART

APRIL

Patchwork quilt beurs rijkswijk quiltstof

Patchwork en quiltdagen Rijswijk

De patchwork en Quiltdagen op 16, 17 en 18 april in Rijswijk. Met dit jaar een Grunge-expositie en tal van andere activiteiten in het kader van het Grunge-jaar. Kijk regelmatig op mijn facebookpagina of blog voor updates.

MEI

STIDOC 2020

Het duurt nog een jaar, maar zet het toch vast in uw agenda, want dit evenement vindt maar een keer in de vijf jaar plaats: het STIDOC Textielfestival, 13,14,15 en 16 mei 2020 in Leiden. Tegen die tijd zult u er meer over horen, maar reserveer het vast in uw agenda, zodat u het niet hoeft te missen. Tip: U kunt zich op de website van het Textielplatform aanmelden op de inspirerende STIDOC nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van allerlei niet te missen textielevenementen overal in het land.

JUNI

quilt festival Groningen warffum

Warffum

12, 13 en 14 juni 2020 in Noord Groningen het jaarlijkse quiltfestival.

Textielmarkt in Warmond

Op 21 juni van 11.00 tot 16.00 uur bij Het Oude Raadhuis aan het Dorpsplein. Meer info volgt.

JULI

Weversmarkt Hoorn

Weversmarkt in Hoorn

Bijna 200 kramen vol zelfgemaakte producten, materialen en boeken. De Weversmarkt gaat over textiel in de zin van weven, breien, haken, quilten. Daarnaast veel boeken over de verschillende textiele werkvormen. Met meer dan 180 kramen de grootste markt in Nederland in het hartje van Hoorn voor alles wat met een draadje te maken heeft. Meer info volgt; houd hun facebookpagina in de gaten.

AUGUSTUS

quiltersgilde algemene tentoonstelling

Algemene Tentoonstelling Quiltersgilde

Het thema voor de komende Algemene Tentoonstelling is ‘Ontmoeting’. Het evenement vindt plaats in de evenementenlocatie van Hart van Holland te Nijkerk van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus 2020. Blijf op de hoogte via de site van het quiltersgilde.

SEPTEMBER

OCTOBER

NOVEMBER

textielplus den bosch 2020

Textielplus in Den Bosch

Van 12 t/m 14 november 2020 vind je in de Brabanthallen Den Bosch alles op gebied van textiel en handwerk.

DECEMBER