De jaarlijkse Open Dag van Quiltkompas is een succes. Daarom wordt de Open Dag dit keer uitgebreid naar een Open Weekend. Twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 september bent u van 10-16 uur van harte welkom in Hilversum om een kijkje achter de schermen van de webwinkel te komen nemen. Kom gezellig langs!

Het team van Quiltkompas heet u van harte welkom:
Ria, Yvonne, Brenda, Marijke, Monica, Jetske, Peter en Ineke

Open Dag Hilversum Quiltkompas

Wat is er te zien en te doen?

– Natuurlijk zijn er Heel Veel Stoffen op de rol! Een ruime keuze in basisstoffen, batiks en moderne en traditionele printstoffen van  Moda, Makower en Free Spirit. Maar ook verfstoffen, linnen en flanel treft u aan.
– De Grunge collectie is hier helemaal compleet, in alle 200 kleuren van de kleurenkaart, inclusief de 40 nieuwe. Daarnaast zijn er Stippen Grunges en de nieuwe Metallic Grunges. U kunt zich tijdens de Open Dagen aanmelden voor de Grungeclub en direct uw eerste pakket meenemen.
– Heel veel bakjes en mandjes vol fat quarters, halve meters en stoffenpakketjes.
– Leuke aanbiedingen en afgeprijsde stoffen scoren in de Koopjeshoek vol buitenkansjes.

– Er is een ruime keus aan quiltbenodigdheden, meer nog dan in de webwinkel staat.

En natuurlijk is er voor iedere bezoeker koffie, thee en iets lekkers. Bij goed weer zijn er zitjes op het terras en in de tuin.

Corinne

Speciale gast is Corinne Zambeek-Van Hasselt.

Corinne zal dagelijks om 11 uur en om 14 uur haar quilts laten zien en er over vertellen. Daarbij geeft zij volop gelegenheid voor vragen en opmerkingen. Het is letterlijk in de huiskamer, met beperkte zitmogelijkheid. Kunt of wilt u niet lang staan, neem dan voor de zekerheid een eigen krukje of klapstoeltje mee.

Adres en bereikbaarheid:

Quiltkompas
Couperusweg 13
1217 TA Hilversum
tel 035-6223448
mob 06 51687359

info@quiltkompas.nl

– Met de auto? Attentie: op de Couperusweg en in veel straten in de omgeving (uitgezonderd de Roeltjesweg) is betaald parkeren! Dit geldt op zaterdag, niet op zondag.

– Met Openbaar Vervoer? Vanaf treinstation Hilversum met stadsbus 1 richting Kerkelanden, halte Paulus van Loolaan, 4 minuten lopen. Of per OV-fiets (10/15 minuten) of te voet (ca 20/30 minuten dwars door het centrum) vanaf het station.

adresgegevens open dag

Tips voor de omgeving

Op korte loopafstand via het park De Oude Haven waar de Couperusweg aan grenst (ga naar links en daal aan het eind van de weg de recent gerestaureerde Dudoktrap af om beneden in het park te komen) is een leuk restaurant Parc met een mooi gelegen terras met uitzicht op het park. U kunt hier de hele dag terecht om iets te eten of te drinken.
In de binnenstad is nog veel meer horeca met terrassen te vinden, bijvoorbeeld rond de Kerkbrink, op minder dan 15 minuten lopen. Iets verderop op het Marktplein is Foodhal Mout the place to be. In het centrum is elke zondagmiddag koopzondag (betaald parkeren).
Meer zin in natuur? Het Corversbos ligt letterlijk om de hoek, op een paar minuten loopafstand. Of bezoek een van de (landschaps)tuinen

oude haven