Vragen en antwoorden over de Grungeclub

Worden de kleuren aangegeven?

Iedere maand ontvangt u 8 verschillende Grunges, met daarbij een overzicht van de namen en de nummers. Mijn advies is de kleurnummers in de zelfkant te noteren of een klein snippertje stof van het nummer te voorzien en dit te bewaren.

Hoe kan ik wisselen van formaat?

U kunt wisselen door het gekozen abonnement stop te zetten en te starten met een nieuw abonnement in het gewenste formaat.

Kan ik ook zelf kleuren kiezen?

De kleuren van het pakket worden maandelijks door Quiltkompas met zorg samengesteld. Er wordt rekening gehouden met een mooie variatie en met het kleurbeeld van de seizoenen, zodat u direct vanaf het begin een veelzijdig inzetbare collectie verzamelt. Het is niet mogelijk kleuren te vervangen door andere.

Wel kunt u uiteraard extra Grunges naar eigen wens in de webwinkel bestellen en gratis mee laten zenden met uw pakket.

Kan ik vanuit het buitenland meedoen?

Door de hogere verzendkosten gelden voor het buitenland andere prijzen en voorwaarden. Heeft u interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende aanbieding. Info@Quiltkompas.nl of 06-51687359

Wat zijn de formaten en de prijzen?

Fat Eights: 8 fat eights. Start via webwinkel: 19,00 + 3,95 verzendkosten = € 22,95. Elke volgende maand (abonnement) betaalt u slechts 18,00 (+3,95 verzendkosten) = € 21,95. U heeft ca. 5% korting.

Fat Quarters: 8 fat quarters.  Start via webwinkel: 38,00 + € 3,95 verzendkosten = eenmalig € 41,95. Iedere volgende maand (abonnement) betaalt u slechts 35,55 + 3,95 verzendkosten = € 39,50. U heeft ca. 7,5% korting.

Wanneer worden de pakketten verzonden?

De verzending is telkens rond de 15e van de maand, de eerste keer in september

Wanneer worden de emails met de betaallink verzonden?

De betaallinks worden rond de eerste van de maand verzonden.

En wat als ik een keer over wil slaan?

Na ongeveer een week ontvangt u een herinnering. Wilt u een keer overslaan, dan is dat geen probleem. U kunt deze dan gewoon negeren. Niet betalen = die maand overslaan. U kunt de volgende keer weer gewoon meedoen.

2019-08-19T09:55:40+02:00Quiltkompas|