De Grungecollectie van Moda is een topper in de webwinkel en op de beurzen. Met ruim 150 schilderachtige kleuren staat een schitterend en veelzijdig palet tot uw beschikking, van naturel tot fel en pastel. De stoffen zijn net niet effen en de voor de Grunges typerende ‘vlekken’ verschillen ook per kleur. Dat maakt deze stoffen levendig ne ideaal om te combineren: onderling, met prints, batiks en zelfgeverfde stoffen. Wie eenmaal kennis maakt met de Grunges wil al snel niet meer anders. En wie de stalenkaart met alle schitterende kleuren ziet, wil maar een ding: zo veel mogelijk Grunges hebben!

Daarom is er nu de Grungeclub. Sluit u aan, maak een start en spaar zo lang u dat zelf wil een mooie en veelzijdig inzetbare voorraad Grungestoffen bij elkaar.

Verrassend

Als lid van de Grungeclub ontvangt u maandelijks met de post een pakketje met 8 verschillende Grungekleuren. Welke dat zijn is telkens weer een leuke verassing.

Keus uit twee formaten: small en medium

Kies zelf uw favoriete maat: fat eights of fat quarters. De kleine maat (small) is ideaal als u van appliqueren houdt en geen grote formaten nodig heeft. Fat quarters (medium) zijn natuurlijk al heel lang de ideale en veelzijdige maat voor elke quilter.

Voordelen van de Grungeclub

Zo lang u meedoet, profiteert u van de speciale voordelen van de Grungeclub:

- Allereerst natuurlijk is het iedere maand weer genieten van de verrassende nieuwe kleuren. Naarmate u langer meedoet groeien de mogelijkheden en merkt u hoe vaak u gebruik zult maken van deze veelzijdige basisvoorraad. Vind u de stoffen te mooi om te gebruiken? Geniet dan gewoon van uw verzameling.

- Neemt u deel aan de Grungeclub, dan betaalt u minder dan bij losse bestellingen. U bespaart elke maand weer circa 5% (small) of 7,5% (medium).

- Daarnaast is er de mogelijkheid om overige bestellingen mee te laten zenden met uw eerstvolgende Grungepakket. U betaalt dan geen (extra) verzendkosten. Wanneer u daar voor kiest kruist u bij uw bestelling de optie ‘Grungelid’ aan. Uiteraard kan het dan wat langer duren voor uw bestelling wordt verzonden.

Starten en stoppen op ieder moment

De Grungeclub is bedoeld als een vorm van service, niet als een verplichting. U kunt op ieder moment beginnen en weer stoppen, u zit nergens aan vast. Aanmelden gaat eenvoudig door uw eerste zending via de webwinkel te bestellen. Ga daarvoor in het hoofdmenu naar ‘Grunge’ en bestel het gewenste formaat voor uw abonnement.

U ontvangt daarna maandelijks een email met een betaallink om uw volgende pakket met Ideal te betalen. Wilt u een keer overslaan, dan kan dat, eenvoudig door die maand niet te betalen. De maand daarop gaat u door met het pakket van die maand. Als u dat wil kunt u een ‘gemist’ pakket nabestellen (voor zover voorradig). Wilt u definitief stoppen? Zend dan een berichtje via de email, dan ontvangt u geen betaallinks meer. Dat is alles.

Kies uw abonnement en bestel het eerste pakket via de webwinkel www.Quiltkompas.nl/Grunge

Alle aspecten van de Grungeclub op een rijtje in de Veel Gestelde Vragen.