Quiltkompas voor het eerst naar de Patchwork en Quiltdagen. Spannend, zo'n beursdebuut. Hoe zal ik de stand inrichten? En vooral: wat neem ik mee? De keus is inmiddels heel groot. Alle stoffen meenemen vergt bijna een klein bestelbusje, dus dat gaat niet. Wel neem ik van alles een aantal fat quarters mee, zodat alle stoffen in ieder geval gezien kunnen worden. Grotere hoeveelheden kunnen ter plekke of later via de webwinkel besteld worden. Wie de beurs bezoekt en in april bestelt kan op een extraatje rekenen...

Maar dat is niet het enige. Voor het eerst zijn er prachtige Paapje stoffen verkrijgbaar. Handbedrukte vintage uit de jaren '50, '60, '70 en '80 van de vorige eeuw. Stofjes die bij menigeen direct een effect oproepen: "die wil ik hebben!"

Voor het eerst biedt Quiltkompas naast stoffen ook quiltbenodigdheden aan. Er is een heel aantrekkelijke beurs-debuutaanbieding: een startset met snijmat, rolmes en lineaal van het topmerk Olfa met aanzienlijke korting. 

Tijdens de voorbereiding komen er steeds meer ideeen bij me op. Kortom: kom langs en laat u verrassen. Maak kennis met Quiltkompas tijdens de Patchwork en Quiltdagen.